اخبار

فراخوان خیرین حوزه درمان جهت کمک به درمان بیماران کرونایی با وضعیت شدید با استفاده از پروتوکل درمانی سلولهای بنیادی

یکی از راههای بهبود و نجات بیماران کرونایی که وارد فاز شدید بیماری می شوند و بافت ریه آنها آسیب می بیند استفاده و تزریق سلول بنیادی است که هم باعث فروکش کردن طوفان سایتوکاین و هم ترمیم بافت آسیب دیده می شود. این سلولها از منابع مختلف مانند بند ناف و جفت انسان جدا می شود و برای هر بیمار به ازای هر کیلو وزن بدن دو میلیون سلول نیاز هست که در سه دوز تزریق می گردد. خوشبختانه تاکنون محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفقیت هایی را در زمینه درمان بیماران کرونایی شدید با استفاده از این روش به دست آورده اند. اما با توجه به حجم بالای سلول، این روش نیاز به تجهیزات خاص خود دارد که انشالله با کمک خیرین تجهیزات تهیه شود تا به بیماران بیشتری خدمات ارایه گردد. البته علاوه بر بیماران کرونایی در بیماریهای دیگر مانند مغز استخوان، سیستیک فیبروزیس و ... نیز کاربرد فراوانی دارد. در این زمینه، شورای عالی بیماران خاص استان کرمانشاه در جهت همکاری با محققان و کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص اقدام به ارائه شماره کارت بانکی زیر جهت دریافت کمک خیرین عزیز نموده است:

شماره کارت شورای عالی بیماران خاص

درمان بیماران کرونایی