اخبار

فراخوان شماره 3 پروپوزال طرحهای پژوهشی غیر پایان نامه ای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای توسعه تحقیقات کاربردی و پایه، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی در راستای اولویت های پژوهشی دانشگاه اعلام میدارد. لذا اعضای هیات علمی و محققان غیر هیات علمی می توانند منطبق با فلوچارت، پروپوزال اولیه(خلاصه پروپوزال و یا فرم تائیدعنوان در طرحهای ثبت بیماری ها) پیشنهادی خود را از تاریخ اول شهریور تا پانزده شهریور ماه سال جاری، از طریق سامانه پژوهان ثبت و ارسال نمایند. لازم به ذکر است که درصورتیکه طرح تصویب شده در این فراخوان متعلق به اعضای هیات علمی سایر دانشگاهها به عنوان مجری اول باشد، این معاونت تنها درصورت موافقت کتبی دانشگاه محل اشتغال، قادر به عقد قرارداد با مجری خواهد بود.

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ ۱۸:۰۹